Pacific Collegiate School — Bell Schedules

Tuesday, Wed, Thursday Block Day Schedule
Seminar takes place on Tues from 10:00 to 10:45 AM.
Tutorial is on Wednesday and Thursday from 10:00 to 10:45 AM.
9th grade health is Tuesday/Thursday 10-10:45
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 or 2 8:15 AM 10:00 AM 105 min
Seminar (Tues)Tutorial (Wed/Thur) 10:00 AM 10:45 AM 45 min
Break 10:45 AM 10:55 AM 10 min
Period 3 or 4 11:00 AM 12:45 PM 105 min
Lunch 12:45 PM 1:25 PM 40 min
Period 5 or 6 1:30 PM 3:15 PM 105 min
Friday Block Day Schedule
Please note Friday is a 9:00 AM start.
Description / Section Start Time End Time Length
Period 2 9:00 AM 10:45 AM 105 min
Break 10:45 AM 10:55 AM 10 min
Period 4 11:00 AM 12:45 PM 105 min
Lunch 12:45 PM 1:25 PM 40 min
Period 6 1:30 PM 3:15 PM 105 min
Non Block Day Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:15 AM 9:12 AM 57 min
Period 2 9:17 AM 10:17 AM 60 min
Break 10:17 AM 10:27 AM 10 min
Period 3 10:32 AM 11:29 AM 57 min
Period 4 11:34 AM 12:31 PM 57 min
Lunch 12:31 PM 1:11 PM 40 min
Period 5 1:16 PM 2:13 PM 57 min
Period 6 2:18 PM 3:15 PM 57 min
Pacific Collegiate School - 3004 Mission Street, Santa Cruz, CA 95060 - Phone: (831) 479-7785 - Fax: (831) 427-5254